Noen ord..

På høyt tid kanskje.. Men det skjer nå liksom ikke så mye, og det som skjer er jo det samme hele tida..

Men nå har det vært litt nytt, og det er at jeg har hatt husmorferie! Uten en eneste 4-bein. Merkelig rart, er neimenn ikke sikker på om det har skjedd før, at jeg har dratt på tur et sted jeg har hatt lyst å dra uten at hundene har vært med.

Fikk omsider altså kommet meg til Narvik igjen. Men hadde bare 3 netter og dager til rådighet, så det blir ikke til at jeg rakk alle jeg hadde lyst å besøke. Men noen ble det, og jammen så koselig å se de igjen også!! Og Aasta sin Q-ling var jo bare akkurat så hærlig som han ser ut på bilder. En liten «pyrre» med en aussiehjerne virket det som. Masse egne meninger og kjempesosial og skjønn og god.  Håper ikke det blir så lenge til jeg får tatt en tur igjen. Frank har allerede lovet meg at jeg kan være borte en hel uke neste gang!:)

Han har vært hjemme med Sviffer, Mosa, Siri og Stella og det har gått bra. Tror nok kanskje det er småtroll på vei, Siri graver og graver og graver og biter i buret, og slenger kassa si rundt over alt. Det er ikke så ofte hun har tid å løpe rundt i huset lenger. Hvis det er bebbisser der, skal de komme rundt den 6 februar 🙂

I morgen skal faktisk Mosa trenes. Her har det høljeregna i flere dager, så ned mot havet er det ganske mye mindre snø, faktisk bart på noen jordetopper. Og det har jeg tenkt å benytte meg av i mårra! Jorg kommer også, så da blir det spor eller evt feltsøk. Gleder meg! Men først er det tannlegen kl 11 for å bytte ut en fylling… *liker ikke*

Skriver mer i mårra kanskje, om jeg rekker etter trening og ridetur.

Hade 🙂

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Noen ord..

  1. Teresa sier:

    Ja, da er vi igrunnen klar for noen nye ord fra deg og dine.

  2. Christine sier:

    Utrolig koselig å se dæ igjen!! Alt for lenge siden sist! Håpe ikke det blir så lenge til neste gang,:) klem fra mæ 🙂

  3. sviffer sier:

    Takk det samme Christine!! Tia går bare så aaaalt for fort. Håper ikke det blir så lenge til jeg heller, og kanskje du kommer nedover til NKK Trondheim:) Klemmer herfra:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s