Jammen på tide!

med både trening og oppdateringer her. Men det er ikke tid til alt, og jeg skjønner ikke hvor tiden blir av jeg da. Har en travel periode på turnusen de siste ukene, og jobbe må man liksom, og formen har vært av det dårlige slaget.

Drittlei som jeg er av alt det glatte på bakken, leide jeg hele ridehuset i stallen i går, fra 10-14. Siden ridehuset ikke er så stort, ble det bare 6t stk som fikk være med, og det var en fin gjeng. Akkurat passe syns jeg. Heldigvis kunne Monica og Kompis  komme fra Verdal også, så helgen har vært riktig så hyggelig!! Måtte le når mamma sa at det var godt vi skulle være inne i et ridehus så Monica ikke rota seg bort 🙂 🙂 🙂 (for de som ikke husker, så måtte Mosa og jeg lete etter Monica i skogen ved Nidaros sin bane da hun skulle legge ut 500 (!!) m spor til Mosa ) 😀

Jeg regnet med at mye av tiden i ridehuset skulle brukes til passiv trening, og det har vi også gjort. Mosa har ikke fått ut energien sin de siste dagene, og da blir det lyd. Men det gikk bedre enn forventa. Så vi fikk trene masse også. På alt i kl 2 og alt i B-appellen. Men der mangler vi mye så klart før vi er startklare. Håper vi kan starte i B sånn nærmere høsten en gang. Mosa klarte å trave sakte forbi menneskene på fremmadsendinga!! Vi har aldri prøvd med mennesker før, bare stoler. Og første gangen måtte hun selvfølgelig bort til Solfrid for hun sto i nærheten av en kjegle også! Men andre og tredje gangen gikk det helt fint! 🙂 🙂

10.april hadde jeg tenkt å starte i kl 2 med Mosa. Uvant med det nye regelverket, selv om øvelsene i seg selv er greie da.

Kaninbarna vokser og blir større og større og søtere og søtere. De er bare rett og slett fortryllende 🙂 Begynner å se forskjell i personlighet på de også nå, og de er bikket 3 uker gamle. Den ene, den som er minst, freser rundt og skal undersøke alt, smake på at, klatre på alt og tror nok at den er mye større enn den er, mens den andre, «tjukken» er mer rolig og tar livet helt med ro. Mat er det beste her i livet for den, og den var også først ute med å prøve å spise fast føde. Nå har begge sånne «schæferhundvalpører», som står til alle kanter. Men det skal bli hengeører av det da. Og Mosa sitter barnevakt så lenge hun kan. Piper og surver og titter og titter.

http://www.facebook.com/album.php?aid=270439&id=627486710&l=296decdb13 Her er noen bilder av de. Har tatt flere, får se om jeg får tid å legge de inn i natt på jobb.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Jammen på tide!

 1. Monica og gjengen sier:

  Hi hi sånn er d når en ikkje har antydning til stedsans:) 🙂 🙂
  Tusen takk for ei utrolig triveli helg Janne. Har stooorkosa meg :):)

  • sviffer sier:

   Det har jeg også Monica!! Kjempekoselig at du kunne komme! Er enda mett etter taco’n jeg! 🙂 Håper ikke det blir så lenge til neste gang. Og jeg kan jo også komme til deg vettu:)

 2. Heidi sier:

  hahaha, bra med ridehus sammen med Monica !! 🙂 🙂 Neiiida, bare tuller jeg ! så heldig du er som får trene sammen med henne ! 🙂
  nuuuudelige bebbisser !! 🙂

 3. sviffer sier:

  Ja det var så koselig så! Og kaninbebbissene er bare heeeelt bedårende!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s