Øyelyst fri :)

Jepp, begge «barna» er øyelyst fri 🙂 Det er en stund siden Sviffer ble øyelyst, men bare et år siden Mosa ble det. Men altså, begge uten anmerkninger 🙂

Kaninbarna vokser og vokser og en ser forskjell bare på noen dager. De er små og bustete enda selvfølgelig, men det går fort til de er leveringsklare nå. De er like kosete og nygsjerrig som mammaSiri, så å gjøre rent i buret er noen ganger ganske trælete! men de har det nå altså bare bra da.

I mårra på dagen skal jeg trene igjen. De fine bare jordene vi hadde ble plutselig dekket at hvitt ekkelt kaldt fra oven, så spor utgikk på fredag og søndag. Men i hele går regna det masse masse, så det kan hende jeg er heldig i mårra igjen, og kan trene litt felt.

Mosa har enda ikke fått løpetid (hun har bare hatt 4mnd mellomrom en god stund nå), men nå ser det kanskje ut til at hun ikke skal få før etter 6 mnd. Så da blir det i april. Og vi skal på LP konk 10 april.. Så det spørs om jeg må droppe den..

Nei, får hive meg rundt å bake, handle og trimme hunder før ridetime i kveld med instruktør. Første sprangtimen på nestn 10 år!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Øyelyst fri :)

  1. Heidi sier:

    Det var da 5 mnd mellom sist løpetid og den før der? Kanskje hun blir ferdig før april. Håper det ! men 5-6 mnd er liksom vanlig da…. Ha det gøy på sprangtime i dag !

  2. sviffer sier:

    Nei, flere ganger har det bare vært 4 mdr. Ja, kanskje, vi får se. er uansett mange nok LP stevner i løpet av et år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s