Bruno

Forrige lørdag fikk jeg igjen Bruno, da eier ikke lenger ønsket å ha han. Har så lyst å skrive ALT jeg har på hjertet her, men får bare ta det grøvste. Fikk helt sjokk da jeg så Bruno igjen. Jeg visste han var tykk, men ikke så grusomt tykk. Stakkars hund! Rett og slett dyreplageri å ha en hund så tykk, og i tillegg til forkalkningene han har, blir vekta bare enda tyngre. Hele 42 kg (!!!!) veide han.

Det første jeg gjorde var å gi han masse smertestillene, og da ble han rolig. Mosa og Sviffer kosa seg på tur med han, men for sikkerhetskyld var de adskilt inne. Men sånn som Bruno hadde det, var det best å la han få slippe. Jeg mistenkte for stort hjerte også, for jeg kjente igjen symptomene på det. Onsdag var jeg hos dyrlegen, og hun ba han om å få slippe. Han hadde grusomt vondt i hele ryggen, hele kroppen hans var bare store muskelknuter, og han halta på ene bakbene. I tillegg hadde han alt for stort hjerte som jeg mistenkte. Så Brunogutten fikk sovne inn onsdag ettermiddag kl 15.20. Kjemptrist 😦 😦 😦 Nå passer han på alle kaninene i dyrehimmelen<3<3 De som trenger å vite noe vet alt, resten får spørre meg om det er noe dere lurer på.

Det har blitt litt trening den siste tia. Ikke så mye, men noe har det da blitt. Her holder vi nesten på å snø ned. Nå har vi hatt vår 3 ganger, men like fordømt kommer det masse snø igjen. Og nå har det kommet godt over en halv meter på etpar dager, og enda mer er meldt.

Var på ridetur i går i galloppøypa, men måtte bare snu da hestene rett og slett ikke kom seg fram pga all snøen. Flinkeste Stellamor forserte en snøskavl som rakk henne helt til halsen!! Det bar bare løssnø, eller så hadde jeg aldri værden turt.  Og det snør og det snør..

I dag tok vi skiene fatt til stallen sammen med hundene, for å slippe ut hestene. Tok kortere tid det enn å måle fram bilen..

Og så en hyggelig nyhet! En dame ringte meg og lurte på om jeg ville være med på Rekruttlaget i Bruks 2011!!! Og klart, det vil jeg jo! Så da blir det en del kjøring til Larvik i sommer på samlig. Første helgen er siste helgen i april allerede. Moro at de har lyst å satse på opprykk til A og evt kvalifisering til NM igjen, og ikke bare D og C klassene.

Kaninungene vokser og vokser. På fredag er de leveringslare allerede.. Begge er forlengst bestilt, men det kommer nye bebbiser om ikke så alt for lenge. Håper det går bedre denne gangen, uten så mye styr som brann og sånt!

Har tatt ørten bilder, på tide å legge ut noen også;

Her der barna på løpetur sist våren var her…

Så litt kaninbebbisser 🙂

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Bruno

 1. Linda sier:

  Trist å lese om Bruno, men nå har han det, som du skriver godt..
  Grattis med plass på rekruttlaget i bruks! Det er tøft vettu!
  Også var det flotte bilder av hunder og kaniner i skjønn forening 😉

 2. Heidi sier:

  Hællandussen så nusselige kaninbabbisser;-D Sender enda en tanke til Brunoen, han fortjente virkelig ikke å bli behandlet slik. Virkelig ikke !!

 3. Eva sier:

  Så trist å lese om Brunoen! Leste masse om han på sidene dine når han var liten, nydelig aussiegutt. Så ille at det kan gå så langt, det er dyplageri rett og slett.

  Kjekt å sjå bilder av hund og kanin sammen 🙂

 4. Så trist å lese om Bruno, jeg visste ikke det, jeg…
  Stakkars gutten som har blitt behandlet slik :(.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s