Påske

…føles det ikke helt ut som her, men det er nå det rett rundt hjørnet i allefall 🙂 Jeg har arbeidshelg alle røddagene, men jeg har ei hel uke fri nå, så det gjør ingen ting.

Vi har da trent vi, men tida strekker rett og slett ikke til for å få tid til å blogge hver gang. Jeg skjønner da ikke hvor alle dagene blir av jeg da. Det går som regel ganske i ett hele tida, med jobb, behandling, kurs, hest og hund. (men kanskje ikke helt den rekkefølgen 🙂 )

Har konsentrert meg om lange sporoppsøk med Mosa. Og det går ganske så bra skjønner du! Vi har ligget på sånn ca 15-20 meter, men nå har vi «avansert» til både 30 og det som mer er 🙂 Fikk 3 fine oppsøk i dag, på gress. I tillegg gikk Mosa et grusspor i dag, og det er det lenge siden hun har gjort. Var en god del krysninger av både mennesker og andre hunder, og hun bare sjekker ut begge veier, men bestemmer seg for å følge det sporet hun var satt på. Flinke jenta! Grussporet var nok litt vanskligere enn det trengte å bli, for det ble masse «rar» vind i sporet pga terrenget. men jammen så moro:)

Jeg har ridd nesten hver dag i en ukes tid, og det liker visst ikke kneet. Så i dag har det ikke blitt ridning, jeg skulle bare i stallen og gjøre rent og lage mat. Men det går ALDRI sånn en planlegger. Det er en hest på rideskolen som skal gies bort eller slaktes, og da var det ikke vanskelig å be Frank om å se på den hesten. Og det er en veldig sprek og «woopsihoppsideisi»-hest, så jeg red først. Og når Rapperten har stått i 3 uker, blir det litt mange foter i forsjellige retninger 🙂 Men veldig søt og kosete da. Så vi skal longere han et par tre dager og få av han sånn dumt overskuddsenergi, og ri igjen over helga. Så får vi se hva Frank bestemmer seg for..

Bilder har det blitt også vettu;

 Mat må ma ha 🙂

 og det er det visst flere som har lyst på

.ingen ting å si på innsatsen

Hoppla

 Vakker gutten!

 

 Vakker utsikt!

 Årets første bad (men de fikk ikke lov å svømme da 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

6 svar til Påske

 1. Så flotte bilder og den herlige stranden!!! Nå er det endelig vår :)!

 2. Heidi sier:

  Har Frank fått en hest?? Så morro !! Vet jeg hvem hopsideisien er?? Vakre bilder av vakra Sviffer !! :))

 3. sviffer sier:

  Ja, en sprelsk liten kaldblodsvallak på 8-9 år. Tror ikke du så han når du var her, han står i skolestallen. Men han har ikke bestemt seg enda, det er ikke gratis å ha hest… han blir slakta om ikke Frank tar han. 😦

 4. Linda sier:

  Kjempefine bilder, Janne!! Ha en flott påske! Hilse gjengen din!

 5. Teresa sier:

  Ser deilig ut!
  Takk for grattis, alltid stas med titler. Men jeg syns de nye reglene er py. Føler meg som en skolepike som er redd for å få tilsnakk for dårlig oppførsel *les glede*.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s