PÅ TIDE!

På høy tid med litt oppdateringer her syns jeg… Det er liksom ikke bare-bare å få tid til alt.

I skrivende stund er jeg hos mammaen min, og har vært på litt av en rundtur iløpet av få dager. I helgen var det tid for 2. samling på rekruttlaget i Larvik, og etter første helgen så skal jeg innrømme at 3 av deltagerne ikke var helt fornøyd med helgen. Så jeg var ganske spent, om det virkelig var verdt å kjøre 70 mil en vei for å trene litt hund. Men heldigvis; denne helgen ble mye bedre, og Mosa har gått vanskelige kryssa spor som hun tar på strak arm og er kjempeflink på, samt felt og appell. Jeg vet hva vi trenger å trene mer på på appellen, og det var godt å få litt hjelp videre. Bl a med farten på krypen. JEG går altfor sakte, og det resulterer i at Mosa stopper etter hvert steg og tar «jumpesteg» i stedet for å kryyyype sånn som er ønskelig. Og det gjør hun når jeg går fortere. Men jeg Syns det går aaalt for fort. Men Mosa klarer å krype fort-fort hun:)

Et anna problem er også at jeg belønner sikkert for mye. Men du og du så vanskelig det er å la være å belønne når hun er så flink!!! Men Mosa jobber jo helt fint uten belønning også, og hun kan godt være litt lavere temperert på appellen. Håper det skal ta vekk litt, eller det meste, av lyden også.

I går var jeg hos Heidi, og vi fikk slafsa i oss kinamat og fikk tatt oss en ridetur. Tinna, som jeg red, skulle bare skrittes for hun har vært i dårlig form, men hun hoppet og spratt som bare det, og jeg og Heidi lo så vi hørtes lang vei. De vi møtte trodde det var småbarna som var ute på shettisene sine som lo.. 😀

I dag har jeg vært på besøk hos Teresa  på Toten 🙂 Vi har jo kjent hverandre i mange år gjennom nettet, og hun hadde jo også broren til Sviffer.  Og vi skravla og skravla i flere timer, og det kunne helt sikkert blitt mye mer om ikke Eccogutten hadde skadet kloa si og måtte til doktor’n.

I helgen er det konfirmasjon til Lars-Otto, den eldste tantungen min. Det blir koselig. Bunaden henger fint og nyrenset, og det er heldigvis meldt bedre vær også:)

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til PÅ TIDE!

 1. Teresa sier:

  Ja det var jaggu på tide 😉 både med besøk og blogging. Snakkes!

 2. Linda sier:

  Travel dame du, Janne!
  Kjekt at Mosa er så flink. Hørte at hun sjarmerte seg inn på Katthult og!

  • sviffer sier:

   Ja, Mosa er kjempeflink:) faktisk så flink at hun fikk en HEL nybakt bolle av Teresa, nærmest slengt inni munnen sin for å bjeffe inne 😀 Vi hundefolk er en spesiell rase:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s