Dagene går…

…så alt for fort. Skjønner ikke hvor tia blir av jeg da. Er vel da en begynner å bli gammel?

Siden sist har vi trent ujevnt og trutt, og Mosa er som vanlig veldig flink. Men nå i det siste har hun vært veldig dårlig på felt. Eller veldig og veldig, i allefall ikke så bra som hun pleier. Hun begynner å bli så varm i trøya på den øvelsen, og gjør som alltid når hun «vet best»; bestemmer selv åssen hun vil gjøre jobben…. Og overser meg og mine meninger fullstendig. «Klarer sjøl!» … Jeg ble faktisk så irritert på henne at jeg hev henne i bilen og der fikk hun være mens Svifflussen fikk gå feltet i stedet.

Problemer er over hodet ikke å få henne ut i søk, men å få ned tempoet. Jeg syns også hun har søkt mer systematisk før. Nå går det liksom litt mer i hundre og helv… og det resulterer i at hun ikke finner så mange gjenstander. Nesa har hun på fra start, for de av dere som mener jeg på trene på det, for hun sniffer ut i lufta allerede når jeg setter på feltdekkenet. Men hun vil så innigranskauen mye, at det blir for mye av det gode 🙂 Jaja, vi får nå fortsette å trene..

Og så den derre fremadsendinga da. Hei hvor det går! Men vi får det vel til en gang.

Kan ikke si jeg liker tungapporten noe mer.. Det er sinnsykt mye de skal løfte altså. 4 kg på lille Mosa! Etter en lang sykkeltur på fredagen, hvor hun til en forandring trakk veldig mye av veien, kan det godt hende hun var litt støl, for hun ville ikke sitte å holde i tungapporten. Hun la seg bare ned. Men å hente den og komme inn med deg gikk bra da.

Nå er det bare drøye 2 uker til Sølenkurset og jeg gleder meg masse! Endelig skal jeg få dra dit også. Og det skal bli kjekt og ha en hel uke å trene på, og ikke bare to dager. Bilen kommer til å bli stappfull med alt jeg skal ha med deg! må jo ha både varme og kalde klær for ikke å snakke om alt jeg må ha med om det kommer til å regne ei hel uke…

Nei, nå får jeg gjøre noe anna… håper 5 netter går fort..

CU!

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s