Treningsbesøkstur

I ei uke har jeg vært på Østlandet hos Heidi, og fått trent en god del med Mosa og Sviffer. Vi har gått både spor og felt og trent på appellen, men jeg syns ikke sporene er så bra lenger. Mosa slurver og er rett og slett for dårlig på vinkler for tiden. Så det har blitt mest serpentiner på henne, og hun roter fælt i starten. Men så virker det som om hun sjerper seg fordi sporet blir borte, og setter ned farten. Hun svarer tap av sporet med fart, noen som jeg ikke helt ønsker. På slutten av det første serpentinsporet ble det ganske bra. Men på neste serpentinerspor, var det like «kaos» til å begynne med. Men så går det seg til, og det går bedre. Nå skal det sier at det er knusktørt på Østlandet, og Mosa har vel ikke gått på tørt underlag siden Sølen i fjor. Men når hun mister sporet, skulle jeg ønske at farten gikk NED og ikke opp.

Men feltet derimot gikk veldig bra. En gang ville hun bytte gjenstand (Mosa syns ikke en gammel sokk var noe å dra med hjem igjen), men fikk korrigert det. Men hun prøvde godt å komme unna, og løpe å henteen annen gjenstand.

Lydigheta har også vært ganske bra. Lite lyd, og bare i starten av dagen. Har desverre ikke fått trent med mennesker på fremmadsendinga, for vi har ikke vært mange nok. 😦 Men håper jeg kan grabbe tak i noen på tirsdagstreninga.

Jeg fikk også møtt Elisabeth igjen, og hilse på Gizmo. Han bleogså med å trene felt; så koselig så!

Og ei lita natt hos mamma ble det også.

Jeg og Heidi har også vært og sett på en oppdretter (eller i allefall hilst på 🙂 ) Holdt på å ta med meg både en og to vofser derfra, men klarte å la fornuften seire. Tror det er etpar ting som skal være på plass først, før Cardigan’en kommer. Men jeg er sikker på at det i allefall er rett oppdretter 🙂

Sviffer har oppført seg helt eksemplarisk på turen. Og det er moro, for ofte er han ganske slitsom å ha med når det er fremmede hunder tilstedet. Han er jo ikke akkuratt glad i hunder. Men nå har han gått tur med fremmede hannhunder, tisper, små hunder, store hunder og møtt hunder på tur, uten at det har vært stor ståhei. Flinke gutten 🙂 *smask*  Det er moro når han ikke utagerer sånn som han pleier. Og at han til og med har syns det har vært greit med store hannhunder, er virkelig imponerende til han å være. Hos Ingvild (Cardigan-oppdretteren) fikk han hilse på både Nora og Martin, og Sviffer syns Nora var aldeles bedårende, og begynte å danse med en gang. Og Sviffer pleier ikke å skille på tisper eller hanner, alt er like ille. Så det var moro 🙂

Enda en gang glemte jeg fotoapparatet, så det har blitt veldig lite bilder. *skamme seg!*

Nå er det kurs i kveld og så arbeidshelg. Og nå er det ikke frihelg for de 4-beinte heller, de får være med hver sin natt på jobb.

TA-DA!

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Treningsbesøkstur

  1. seaperto sier:

    ja Sviffer var flink her !! Du får true han også med å flytte hit hvis han ikke oppfører seg 🙂 Takk for en fin, alt for kort uke.

    • sviffer sier:

      Ja, jeg må nok det Heidi:) Takk selv for en flott uke, selv om det gikk alt for fort og vi aldri rekker det vi skal rekke….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s