LYD!!!

Har faktisk rukket å trene litt siden sist jeg skrev, og det helt utrolig er, at Mosa har vært STILLE på de! Vi har slitt med lyd som de fleste vet, spesielt på steder der Mosa vet at det blir trening, og vi har prøvd ALT. Men nå, på de 3 siste treningene, har det knapt vært en snøft i henne 😀 😀 😀 Og jeg vet rett og slett ikke hvorfor. Jeg har sagt flere ganger at Heidi kan få henne, så bytter vi hunder, for Heidi kan sikkert fikse lyden. Kanskje det er det Mosa har fått meg seg 🙂 hihi. Jeg har virkelig GRANSKET hva det er jeg gjør feil siden hun har så mye lyd, og flere har gitt tips og råd som kanskje har funket på en start på FVF, men som ikke funker på noe anna. Blir liksom ikke noen rutiner og kvalitet over tid. Siden i januar har jeg starta med hals og hals og atter hals for å få ut litt rådamp, og det har hjulpet litt. Men ikke på langt nær nok til at jeg vet at det funker. Har prøvd med og uten Sviffer i bilen (de to kan ha ganske dårlig innvirkning på hverandre..) med lange løpeturer før trening, ekstern belønning, leker overalt hvor vi trener, timeouter (DÆVEN for et tålmodighetsarbeid, godt er er like sta som Mosa), ofte trening, sjelden trening og et par ting som kanskje ikke bør nevnes, og INGENTING virker konsekvent. Det beste har vært halsen, men som sagt, den funker ikke godt nok det heller.

Men altså, nå har Mosarellaen vært stille hele 3 dager etterhverandre, til og med på kjente plasser. Springmarsj har jeg ikke gjort siden B-stevnet på Fosen i fjor pga lyd, og nå kunne jeg løpe og løpe og løpe 🙂 Ble rent anpusten jeg!

Men jeg vet at jeg kanskje belønner for mye, slik at Mosa syns det her er aaaaaalt for gøy. Men kan liksom ikke la være å belønne når hun er flink heller. Og ja, jeg varierer i intensitet på det også, iforhold til hvor høy Mosa er, og øvelse. Får bare se åssen det går… 😀

Holder på å lage ny hjemmeside som kanskje noen har sett. Jeg er ikke ferdig, og med dårlig internett hjemme, tar det ganske så lang tid. Men det blir, det blir.

Nå er det arbeidshelg, og ingen trening eller rideturer før mandag. Mosa har nå forresten blitt så eplekjekk på rideturer også. EN gjeting skulle det til… Jaja, de er jo gjeterhunder. Skal ikke klage. Men Mosa og Sviffer er jo vant til kaninene, og at de ikke får gjetes på, men hest; nei der finnes det visst ingen regler. EN bitteliten shettis er årsak. Den er vel Norges eldste, ikke helt sikker på hvor mange og 40 (!!) den er, men den stakk nå av. Og Tori skulle prøve å hold igjen denne lille klompen. Mosa stod ved siden av meg, løs. Mosa oppdager at Tori kommer litt på etterskudd med denne klompen, og setter avgårde, løper forran han, og skal stoppe den. Jeg sto vel egentlig bare å måpte…. :p Og vips og simsalabim, siden har Mosa prøvd å stoppe alle hester som løper. Om det er min Stella, eller «ørten» stykker forran oss. …

GOD HELG 🙂

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til LYD!!!

  1. Frank sier:

    🙂 Håper det varer 🙂 Flinke jenter!

  2. sessaoghunter sier:

    Så gøy du har oppdatert bloggen 🙂 Hilsen Marianne og Vikki

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s